HTML

Shalom gyülekezet (Shalom Khangeri)

A Shalom gyülekezet 2014-ben újult meg néhány cigány keresztény indíttatására, akik azt megelőzően már egy ideje közösen imádkoztak a cigányságért, illetve együtt tanulmányozva a Szentírást, építették egymás hitét. Célunk volt, hogy a cigány emberek számára érthetően és a Szentíráshoz hűen át legyen adva Jézus Krisztus megmentő üzenete, vagyis az Evangélium. Meggyőződésünk, hogy egészséges cigány önazonosság-tudattal lehet csak hosszútávon hiteles keresztény életet élni. Ebből következően úgy gondoljuk, hogy Isten nem akar egy cigány emberből más nemzetiségű személyt faragni, hanem azt akarja, hogy mindenki akként dicsőítse és szolgája Istent, amilyen származásúnak Ő megteremtette. Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy az ide lejövő emberek Istenről egy józan, valóságos és megfogható képet kaphassanak, akire később rá merjék bízni az egész életüket. Azt szeretnénk, ha ezen a helyen, vagyis a gyülekezetünkben a cigányság azt érezné, hogy megtalálta a helyét. Istentiszteleteinket minden szombaton délelőtt 10:30-tól tartjuk. Cím: Bp.19.ker.Üllői út 206/b...e-mail: salomgyulekezet@gmail.com...facebook: Shalom...Instagram: Salomgyulekezet... Ha bármilyen kérdésed van, hagyj üzenetet a megadott címeken, vagy hívj fel. Mobil: 06707010029 Isten képes megváltoztatni az életedet! Várunk szeretettel!

Friss topikok

Bölcsesség

2014.07.26. 10:49 Shalom gyülekezet

Képzelj magad elé egy magányos bölcset, amint egy sötét úton sétál végig pirkadat előtt, és a kezében tartott lámpással utat mutat embertársainak! Az efféle bölcsek, a világosság hordozói csak azt az utat mutathatják meg neked, amelyet hajlandó vagy követni. Ha letérnek az útról, követőik is irányt tévesztenek. Ha te lennél ez a bölcs, vajon képes lennél-e példáddal utat mutatni az embereknek?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://patyamo.blog.hu/api/trackback/id/tr616546119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása